Petz kalandjai Washington D.C.-ben

-Hi, my name is Peter Kiss. -Hi, how's your surname spelled again? -K-I-S-S

Friss topikok

  • LoozerD: szerintem fake. valaki megszerezte az azonosítóját és beírt ide egy pár sort hogy azt higgyük mind... (2011.02.25. 00:19) Christmas & New Year
  • Junipie: @Junipie: nők körében* (2011.01.22. 15:24) (Zip x Rar)
  • Junipie: Lehet, hogy csak nem akarja, hogy kommentelj?:) (2011.01.14. 12:47) Sports-NFL
  • LoozerD: valamit megint sikerült megbütykölnöd, merthogy nem lehet hozzászólni a legutolsó posztodhoz :)) ... (2011.01.13. 18:19) Sports-NHL
  • Rynard: Working as intended :) Seriously. (2010.12.06. 01:45) Patch 1.1

2010.10.24. 08:05 Rynard

Disclaimer

Kedves Olvasók (ha lesznek egyáltalán)!

Hol vagyok? "As the name implies, an aircraft carrier carries aircraft" Szóval, ahogy a cím sejteti Washington D.C.-ben vagyok, tehát nem abban az államban, ahol Edward a vámpírokat hajkurássza, hanem a fővárosban.

Meddig? Nyárig

Mit csinálok? Ösztöndíjasként egy amerikai külügyi kutatóintézetben dolgozom.

Miért írok blogot? Mert lusta vagyok mindenkinek külön-külön e-maileket írni. Mert jó lesz majd egyszer visszaolvasni. Mert vannak olyan dologok, amiket sokszor nem bírok magamban tartani. Mert szeretek blogot olvasni, tehát remélem én is szerzek majd némi kellemes pillanatot az olvasóimnak.

Kommentek? Yes, please, különben sosem tudom meg, olvas-e valaki, és velük mi van.

Blogot írni egy elég kétélű történet. Van,hogy arra is nehéz rávenni magad, hogy írj valamit, máskor pedig annyi mindent szeretnél leírni, de aztán megjelennek bizonyos gondolatok az ember fejében, és inkább úgy dönt, hogy nem ír semmit. Az én limitált bulvártudásom szerint Demcsák Zsuzsa kormányszóvivői posztját is egy blogbejegyzése tette taccsra, tehát annak ellenére, hogy ez itt az őszinteség helye, azért igyekszem majd úgy tálalni minden örömömet és bánatomat, hogy az mindenki számára szalonképes legyen. Ki tudja, lehet, hogy egyszer eljutok oda, hogy már érdemes lesz a múltamban is vájkálni. Mert ugye, ahogy a mondás tartja: Inkább legyen száz irigyed, mint egy szánód. Megpróbálom tehát az arany középút keskeny vonalát követni, amely a semmitmondás sivataga, és kígyók-övezte alamafák között húzódik valahol.

Enjoy!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://petzindc.blog.hu/api/trackback/id/tr392394506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása