Petz kalandjai Washington D.C.-ben

-Hi, my name is Peter Kiss. -Hi, how's your surname spelled again? -K-I-S-S

Friss topikok

  • LoozerD: szerintem fake. valaki megszerezte az azonosítóját és beírt ide egy pár sort hogy azt higgyük mind... (2011.02.25. 00:19) Christmas & New Year
  • Junipie: @Junipie: nők körében* (2011.01.22. 15:24) (Zip x Rar)
  • Junipie: Lehet, hogy csak nem akarja, hogy kommentelj?:) (2011.01.14. 12:47) Sports-NFL
  • LoozerD: valamit megint sikerült megbütykölnöd, merthogy nem lehet hozzászólni a legutolsó posztodhoz :)) ... (2011.01.13. 18:19) Sports-NHL
  • Rynard: Working as intended :) Seriously. (2010.12.06. 01:45) Patch 1.1

2010.12.13. 05:13 Rynard

Sports-NHL

Note: Elnézést, hogy csak most van új poszt, elég nagy kavarodás volt az utóbbi időszak, de mostmár back on track.

Na szóval, a mai postot a sportok fogják uralni.

Az amerikaiakat nem sok minden tudja igazán lázba hozni, de a sportok (legalábbis a tv-n keresztül nézve) igen.

Amit biztosan tudok, hogy Washingtonnak van hockey (NHL), foci (NFL) és kosárcsapata (NBA), így pont kapóra jött, mikor egy itteni magyar srác felajánlotta, hogy rendelnek jegyet a Capitals meccsre. Azon a héten, mikor mentünk a Caps az NHL tabella első helyen állt, és Tampa Bay-jel játszott, aki a másodikon. A stadion a belvárosban van, egy plázában, de mivel egy része a föld alá van süllyesztve, messziről nem is gondolná az ember, hogy egy 20.000-es stadion mellett áll.

Mivel a Redskins (NFL) nem éppen sikeres csapat, így az emberek a Caps meccseken élik ki szurkolásvágyukat. A hangulat tehát megvolt. Mi a legutolsó sorban (a legmagasabban) ültünk, így mindent jól láttunk. Nem sokkal később megérkeztek a magyar srác amerikai munktársai, akik nagyon jó arcok voltak.

A meccset a Caps nyerte 6:3-ra, így elég sok gólt is láttunk. A Capsnek van 2 orosz légiósa, akik összesen öt gólt lőttek a meccsen. Hiába, a technikai tudás még mindig Európában van :)

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://petzindc.blog.hu/api/trackback/id/tr982512272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LoozerD 2011.01.13. 18:19:12

valamit megint sikerült megbütykölnöd, merthogy nem lehet hozzászólni a legutolsó posztodhoz :))

mindenesetre ide írom amíg a probléma orvoslásra kerül:
És a Floridai kiruccanásról miért nem meséltél itthon?? igen, gyanús volt a floridás felespohár, meg emlékszem hogy modtad, de a részletek lemaradtak. és mit keresnek floridában majmok meg elefántok? és hogy sikerült a majmoktól fél nap alatt eljutni Szentpétervárig az orosz tundrára?? fura történet, kár hogy lemaradtam az élő előadásból. Vagy csak nem emlékszem rá?
süti beállítások módosítása